12/11/09

Carta d'en Marius Viella

Continuo pensant , que qualsevol tipus de d’autovia ho variant , es perjudicial per a tot el Baix Empordà , i especialment per La Bisbal . NO A CAP VARIANT.

Continuo pensant , en que s’ha de millorar el transport públic, compenetrant el servei urbà , amb les línies regulars de cada Ciutat ho Capital , a fi de facilitar la disminució de l’ús del vehicle particular.

Continuo pensant , que l’Anella de les Gavarres , tenia de ser ferroviària , connectant , Girona amb l’aeroport, San Feliu de Guíxols , Palamós , La Bisbal , Girona i viceversa, amb la freqüència necessària de serveis , perquè els ciutadans estiguessin motivats per deixar el cotxe ben aparcat , i d’aquesta manera , reduir el consum de petroli, en benefici de tothom i de la Natura.

Continuo pensant , que s’ha començat la pel teulat, però que encara hi som a temps de salvar una part molt important del país , com es el “Baix Empordanet”, si podem debilitar la prepotent dèria , de voler esmicolar un territori , en benefici de l’especulacio, i entre tots fer un bon us del sentit comu i del raonament.

Continuo pensant, que la millora de la xarxa viària que tenim , tant a l’Alt com al Baix Empordà , seria mes que suficient per aconseguir els mateixos objectius que es volen aconseguir amb l’esmicolament del territori , amb unes inversions , que només afavoreixen a dos sectors , i que perjudiquen als noranta vuit restants del %., no cal especificar mes.

Continuo pensant, que si el sentit comu , no prolifera , i si ho fa la “dèria” de l’esmicolament, s’ha de intentar buscar la solució que aconsegueixi els mateixos objectius , però amb menys perjudici , per el territori , i per els ciutadans del sector ; i es per aquesta raó , que tot i en contra de la meva idea de territori , mantinc que aquesta opció que ningú ha exposat, passa per la construcció de un Viaducte , entre Corsa i Casavells , procedent de dalt de Terranegra, des de la carretera de Figueras , amb altura suficient per facilitar el pas de tot tipus de maquinaria i fauna, fins haver creuat el riu Daró , per el Nord de Castell d’Empordà , i continuar , fins a la Rodona de Canapost , connectant amb la Rodona actual de Vulpellach, donant per acabat el problema de la variant de La Bisbal d’Empordà, i de l’esmicolament.


Màrius Viella La Bisbal d’Empordà 7-XI-2009 T/. 972640762

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada