14/5/11

Resposta del grup Indepents pels Pobles-Progrés Municipal

Des del grup Indepents pels Pobles-Progrés Municipal, el fem arribar les respostes a les seves preguntes i restem a la seva dispoció per qualsevol altre aclariement.

Està satisfet amb la mobilitat del municipi envers la comarca,la demarcació i la nació?

La mobilitat del municipi envers de la comarca, la demarcació i la nació ha millorat molt en els darrers anys, una possible millora, seria millorar les carreteres del municipi fent-les més amples i segures, i millorar el Servei de transport públic responen a les necessitats dels nostres ciutadans.

Un altre punt, que hem de tenir cura, és el camí de vianants que hi ha a la carretera de Cruïlles, que es podria millorar posant llums i reforçant el manteniment, ja que hi ha molta gent que s’hi desplaça de nits.

Quines solucions propasa per millorar la mobilitat i connexions de transport públic amb l’hospital de rèferencia: Palamós?

Actualment, hi ha un conveni amb la Creu Roja per al transport de la gent gran i malalts a l’Hospital de Palamós, la nostra obligació es controlar que es respecti aquests conveni.

En el cas de no tenir vehicle propi, l’altre manera d’arribar a l’Hospital de Palamós, es mitjançant el transport públic des de la Bisbal d’Empordà, on hi ha gran quantitat de convinacions amb la Sarfa.

Creu que fa falta una VARIANT? Creu que manca una AUTOVIA?

Actualment, en el temps que estem, tot som conscients de que es inviable la construcció d’una variant a la Bisbal d’Empordà, a més, creiem que amb la construcció del nou vial a la Bisbal d’Empordà, s’han solucionat els problemes de congestions que patia anteriorment la capital.

El nostre objectiu es lluitar per què no es construeixi CAP VARIANT, trobant solucions i millorant el que ja tenim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada