21/1/10

Comunicat de premsa

La Plataforma Ciutadana Gent pel Territori valorem encertada la decisió d’aturar temporalment, la redacció del projecte constructiu de l’autovia de La Bisbal, encara que ens fa pensar que, potser, podria respondre a qüestions electoralistes

Les paraules del Sr. Nadal parlen de “consens” quan aquest projecte s’ha imposat, com a única solució als problemes de mobilitat del Baix Empordà, sense estudiar altres alternatives i quan no s’ha escoltat a les persones que hi vivim.

Ens agradaria preguntar-li que se n’ha fet d’aquelles més de 6000 al·legacions signades al 2008 per persones que formen part del que el Sr. Conseller va anomenar: “la veu del territori”. Per què no s’han resolt?

El responsable de la DPTOP, Sr. Joaquim Nadal, parla també de prudència i de minimitzar els impactes d’aquesta infraestructura, per tant, per una banda, entenem que reconeix que, sí, que hi ha impacte, i per l’altra, ens preguntem cóm es pot minimitzar l’impacte d’un projecte com aquest, si , ni tan sols, s’han fet els estudis i informes d’impacte ambiental que requereix la llei.

És per tot això, que la Plataforma Ciutadana Gent pel Territori continuarem sortint al carrer per informar i mantenir viu el debat sobre la necessitat d’una megainfraestructura com aquesta en un territori com el nostre.

20-01-2010

Gent pel Territori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada