20/5/10

Resposta del Síndic de Greuges de Catalunya

Resolució Q-01719/2010

Registre de sortida

Núm: S-11486/2010

Data: 03/05/2010 16:24

Síndic de Greuges de Catalunya

Benvolgut senyor,

He estudiat amb deteniment la vostra queixa referida al projecte de”Millora general. Variant de la Bisbal d’Empordà i Corçà. Carretera C-66, pk 4+900 al 20+600. Tram: Forallac-la Pera” que impulsa el DPTOP.

...al Síndic no li correspon valorar la conveniència o la necessitat d’una determinada obra...

... sí analitza si d’acord amb les exigències de l’ordenament jurídic, s’han respectat els drets de les persones afectades en el marc del procediment que ha dut a l’administració a adoptar legítimament una o altra decisió discrecional. Així comprovo que heu pogut presentar les al·legacions que heu considerat adients en el tràmit d’informació pública dels estudis informatiu i d’impacte ambiental que es va publicar al DOGC núm. 5432, de 30 de juliol de 2009, i que va abastar un termini de 60 dies.

Per això, la meva intervenció es possible si no heu rebut cap resposta a les al·legacions presentades en relació al anunci esmentat o a qualsevol document que hagueu adreçat a l’administració amb aquesta darrera versió del projecte. En aquest cas us agrairé que hem feu arribar una còpia del document presentat a l’administració-AMB EL REGISTRE D’ENTRADA O LA BUTLLETA DEL SERVEI DE CORREUS QUE ACREDITI LA SEVA PRESENTACIÓ O ENVIAMENT- per tal de poder iniciar les meves actuacions.

Fins ací la resposta rebuda.

Per via telefònica li varem comunicar que tampoc havíem tingut resposta de les 6034 al·legacions del setembre de 2008, ens informa que només pot actuar en les que fa menys d’un any, per tant:

preguem a tothom que no hagi tingut resposta de les del 2009, ens les faci arribar per poder-les hi enviar o bé a la llibreria les Voltes, o la llibreria la Singlantana o bé a la taula informativa dels dissabtes a la plaça Major de la Bisbal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada